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State of California—Health and Human Services Agency
&/® _  California Department of Public Health

O)CBPH

MARK B HORTON, MD, MSPH
Direclor

ARNOLD SCHWARZENEGGER
Govemor

VIA FACSIMILE AND U. S. MAIL

February 15, 2008

Donald B. Mooney, Esq.

Law Offices of Donald B. Mooney

129 C Street, Suite 2

Davis, CA 95616

Re: California Public Records Act Request

Dear Mr. Mooney:

On February 5, 2008, the California Department of Public Health (CDPH) received your
letter of that date, requesting additional records under the California Public Records Act
(Gov. Code, § 6250, et seq.).

| have received the following documents responsive to your request (numbers below
correspond to numbered categories in your letter):

1 Records responsive to documents described in this category were
provided in response to your prior requests,

2. Patient names and addresses will not be disclosed, due to HIPAA and
other privacy laws. Four pages of responsive records are enclosed.

3. Eleven pages of responsive records are enclosed.

4, Seven pages of responsive records are enclosed.

5. CDPH has no records responsive to documents described in this
category.
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6. CDPH has no records responsive to documents described in this
category.

7. CDPH has no records responsive to documents described in this
category.

Some of these records contain colored images and text, and | am sending you the
records with the original of this letter, by U. S. mail today, rather than by fax.

With this submission, CDPH construes your request as having been satisfied.
If you have any questions regarding this matter, please contact me at (916) 440-7807.
Very truly yours,

/ .Z’d@,.e?‘(ﬂ j/fﬁofz/uw "

Roscoe L. Barrow ||
Senior Staff Counsel

Enclosures as noted (by U. S. mail only)



